Parterapi

Imago parterapi

Imago relationsterapi giver jer som par en ny mulighed – en mulighed for at skabe et bevidst og engageret partnerskab, der kan sætte gang i udviklingen hos jer begge – mod større helhed og en relation præget af større glæde, frihed og tillid.

Imago dialogen er basis i terapien, og den gør det muligt for jer som par igen at mærke forbundetheden med hinanden. Dialogen genskaber også kontakten mellem jer, så det bliver muligt for jer at støtte hinanden i helingen af psykiske sår opstået fra tidlige negative erfaringer med samspil. I vil i terapien få større indsigt i og forståelse for,  hvordan uhensigtsmæssige handlinger og mønstre i bund og grund er meget meningsfulde, fordi de beskytter jer i situationer, hvor det opleves for “farligt” at være jer selv. Gennem terapien vil det blive mere og mere muligt at få kontakt til sider af jer selv, som ikke har fået tilstrækkelig plads tidligere, og dette vil give jer begge en oplevelse af større frihed og glæde i samværet.

Terapien forventes at føre til, at I bliver fortrolige med at have Imago dialoger med hinanden uden min støtte, så I kan fortsætte jeres udvikling ved egen kraft.

Rammerne for terapien er følgende:
• 1. session varer 2 timer, hvor I bl.a. introduceres til Imago som terapiform, får en smagsprøve på Imago dialogen og får kendskab til, hvem jeg er.
• Efter 1. session kan I beslutte Jer for et videre forløb
• De følgende sessioner varer 90 min.
• En session koster kr. 1200,-  Aften tillæg: 200 kr. – Weekend tillæg: 300 kr.

• Sessionerne ligger primært sen eftermiddag, aften og weekend.

Jeg er forpligtet til gennem Psykologloven at føre journal over terapien. I vil altid have mulighed for at få indsigt i mine optegnelser, og journalen vil blive opbevaret fortroligt i henhold til GDPR persondataforordningen.

Lyder dette interessant for jer, så tøv endelig ikke med at kontakte mig for en aftale.

De bedste hilsener
Helle Mikkelsen, psykolog aut.

Kontakt:
post@kontaktogheling.dk
Tlf. 51886870
Træffes bedst mellem kl. 16 og 18.